ТИ СИ ТЪГАТА,
заседнала като призрак в очите ми.
ТИ СИ СЪЛЗАТА,
която извира в сърцето ми.
ТИ СИ КОПНЕЖА,
прикрит от чуждите погледи.
ТИ СИ НАДЕЖДАТА,
с която осмислям живота си.
ТИ СИ... ЦЕЛИЯ СВЯТ...
И по която пътека да тръгна -
ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНА ТАМ,
откъдето в съня се завърнах.
© АСИ All rights reserved.