Apr 21, 2011, 6:03 AM

Ти си... 

  Poetry » Love
873 0 0

Само ти си мойта обич,

ангелът в моята душа си ти,

болката в моето сърце,

стрелата, пронизваща го на две.

Ти си моето небе красиво,

утринта на моя ден си ти

и всичко весело, красиво,

у мене що гори.

Ти си смисълът, нататък

мене дето кара да върви,

любовта ми чиста и гореща

- у мен това си ти.

За това с треперещи уста те моля

да останеш винаги до мен

и с мене към простора

да тръгнеш влюбен и пленен...

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??