Dec 3, 2009, 5:56 PM

Ти си 

  Poetry » Love
823 0 1

Ти си захарта в кафето ми,

ти си сянка в жегата навън,

усмивката си на лицето ми,

за мене си спокоен сън.

 

Ти - топъл шал в студена зима,

ме затопляш - ти си жар,

не вярвам на света да има

друг такъв пожар.

 

Ти си ми кръвта във вените,

ти си тупкащото ми сърце,

лъчите слънчеви си, вплели се

в отпуснатите ми ръце.

 

На устни си дъхът ми топъл,

усещам те, че там стоиш,

дочувам сладкия ти вопъл

и не искам ти да си вървиш.

 

Солената сълза в очите си,

умората след дълъг ден,

излез, те моля, от мечтите ми,

аз искам те завинаги до мен!

© Милена Войкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "На устни си дъхът ми топъл,
    усещам те, че там стоиш"

    Хубаво е когато го усещаш...по-лесно е да пишеш!

    Поздравления, Милена!
Random works
: ??:??