May 1, 2007, 6:09 PM

Ти си.. 

  Poetry
760 0 2
Ти си добър!Ти си много добър!
На ръце би ме носил в тъмнината
би ме люлял додето заспя,
както приспиват децата.
Ти си добър,но аз друг чакам да се върне.
Заради него съм плакала
молила съм се и съм го чакала
да ме прегърне.
Той неможе без мен,но понякога ме забравя,
свой спътник си има,
но на моите колене заспива
до смърт уморен..
Той е нежен и груб.
Той на теб съесем не прилича..
Ти си добър!Тоси много добър!
Но аз него обичам!

© Михаела Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре дошла Михаела!
    Добър старт си направила!
    Понякога се случва и така!
    Хубаво е!Поздрави!

    П.П.(Той на теб съесем не прилича..)
    Тука има правописна грешка
  • Прочувствено и малко неразбрано...
Random works
: ??:??