May 20, 2017, 11:31 PM

Ти си... 

  Poetry » Love, Free verse
734 2 2

 

Въздъхът на въздишката,

водата в пустинята,

земята в сапфира,

огънят в невидимото,

музата на поета,

светлината на небето,

посоката му от фара,

полета на кометата,

любовта непоправима.

© Елизабет Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??