Oct 26, 2006, 12:19 PM

Ти си 

  Poetry
925 0 3
Ти си цвете
Ти си дивата гора
Ти си слънце
Ти си моята луна

Ти си пламък
Ти си падаща звезда
Ти си дъжд
Ти си моята дъга

Ти си сълза
Ти си утринна роса
Ти си вълна
Ти си в моята душа

© Арам Вартанян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??