26 oct 2006, 12:19

Ти си 

  Poesía
913 0 3
Ти си цвете
Ти си дивата гора
Ти си слънце
Ти си моята луна

Ти си пламък
Ти си падаща звезда
Ти си дъжд
Ти си моята дъга

Ти си сълза
Ти си утринна роса
Ти си вълна
Ти си в моята душа

© Арам Вартанян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??