26 окт. 2006 г., 12:19

Ти си 

  Поэзия
924 0 3
Ти си цвете
Ти си дивата гора
Ти си слънце
Ти си моята луна

Ти си пламък
Ти си падаща звезда
Ти си дъжд
Ти си моята дъга

Ти си сълза
Ти си утринна роса
Ти си вълна
Ти си в моята душа

© Арам Вартанян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??