26.10.2006 г., 12:19 ч.

Ти си 

  Поезия
922 0 3
Ти си цвете
Ти си дивата гора
Ти си слънце
Ти си моята луна

Ти си пламък
Ти си падаща звезда
Ти си дъжд
Ти си моята дъга

Ти си сълза
Ти си утринна роса
Ти си вълна
Ти си в моята душа

© Арам Вартанян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??