Jun 4, 2007, 11:35 AM

Ти си 

  Poetry
711 0 11
Ти си извор на моя живот!
Ще те пия на глътки, по малко!
Ти си моята жива вода!
Ще те пия (да ми е сладко).

Ти звезда си! На челото ми грееш!
Осветяваш ми пътя напред!
В този свят ти ме водиш към нея...
Към голямата моя любов!

Ти химера си моя, желана!
Ти мечта си на моя живот!
Аз те имам, дори съм пияна
от безмерната, твоя любов!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??