May 3, 2008, 2:44 PM

Ти си... 

  Poetry » Love
727 0 2
Седни, седни и нека ти разкажа
за чувствата, които породиха се в мен.
Ела... Ела и нека ти покажа
кой плени сърцето ми за ден.

Видях го и щом видях, разбрах,
че може би един за друг сме, но дали?!
Когато той ми заговори, аз просто онемях
и не можех да откъсна погледа от двете му очи.

И когато идваше моментът да се разделим,
ето, че не искаше, покани ме на гости.
Разбра ли вече кой за мене е любим?
Казвам ти го най-накрая - това си ти!

© Елена Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пожелавам ти винаги да виждаш любовта в тези две очи и в тях да се оглежда най-щастливата жена!!!
  • Щастливка! Ще ми се и мен да ме бяха поканили на гости. Много е хубаво.
Random works
: ??:??