Аз съм глътката свежест
в много дългите нощи,
аз съм капката нежност
на съня ти тревожен...
Ти си сладката болка
и сълза по лицето ми бяло,
малка мисъл тревожна
за далечно начало...
Аз съм спомен в мрака
с очертания нежни,
аз съм тази, що чакаш,
закъснялата вечно...
Ти си моята тайна
и надежда стаена,
моя слабост безкрайна,
ти си всичко за мене...
© Светла All rights reserved.