Jan 3, 2009, 6:57 AM

Ти си... 

  Poetry » Love
1767 0 4
Ти си слънцето в мойте студени дни,
ти си луната в мойте безкрайни нощи,
ти си въздухът, който винаги съм вдишвал,
ти си чувството, което винаги съм изпитвал!

Дали мечтая за теб, та аз копнея,
копнея за това всяка една секунда,
дори песента, която ще запея,
е за теб, за да запази искрата будна!

Вечно дали теб само аз съм жадувал,
та аз никога друга не съм и сънувал,
бъди всяка секунда, минута и ден,
бъди истинска, бъди себе си и бъди до мен!

Ти винаги ще бъдеш смисълът на моя живот,
винаги ще бъдеш въздухът в моя ден,
за теб ще жадувам дори след моя гроб,
защото от теб, мечта моя, останах заслепен!


27.12.2008 Д.В.С

© Димитър Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много спонтанно и искрено! Бъди винаги такъв!
  • Вече си имам любимо твое творение!!
    И е точно това тук!! =)
    Адски много ми харесва ии текста е просто.. прекрасен!
    Благодаря ти! Поздравления и продължавай в същия дух!!
    Мечкиии =)
  • Много е добро поздравления!Пожелавам ти мечтата да стане реалност!!!
  • 27.12.2008г.
    Такъв ден не се забравя...
    Благодаря ти!!!
Random works
: ??:??