Dec 17, 2021, 4:15 PM

Ти си цвете на цветята 

  Poetry » Love
302 0 0

Нежно цвете в небесата,

красиво цвете на чудесата,

привлекателно и нежно отвън,

причудливо и уникално отвън,

ти даряваш радост и надежда,

ти си най-ценно на света,

ти прекрасно си цветенце,

прекрасно като люб…

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??