Mar 9, 2013, 12:13 PM

Ти си ми всичко... 

  Poetry » Love
1618 0 8

Ти си ми всичко -

водата... и хлябът насъщния,

тази сладка трошичка,

без която не чувствам се същия.


Ти си ми всичко -

усмивка и вярата... спомена,

божия птичка,

сълзата от радост отронена.


Ти си ми всичко -

слънце и вятърът... утрото,

всяка частичка

в сърцето ми... мъжкото, щурото.


Ти си ми всичко -

денят и нощта... и постелята,

ласка едничка

сега... и завинаги в′ времето.


Ти си ми всичко...

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??