Mar 29, 2013, 6:45 PM

Ти си тази прекрасна жена 

  Poetry » Love
544 0 4

Имаше една жена,

която будеше сутрин морето.

Аз приспивах за нея слънца,

за да бъде най-ярка в небето!

 

А душите ни бурно се сляха.

Една душа в двете тела.

И нашите мечти полетяха

със неземни любовни крила.

 

Всяка клетка в нас ни зове.

Всеки миг сами, е стенание.

Скоро всичко ще бъде добре.

Ще се сбъдне това предсказание.

 

Ти си тази прекрасна жена.

Но тогава тръгна в лабиринта.

И се блъскаш във всяка стена.

Търсиш пътя към мен и любовта.

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??