Mar 24, 2006, 7:03 PM

ТИ СИ ТУК 

  Poetry
1024 0 10

            ТИ СИ ТУК

 

Една самотна сянка се изправя,

посрещната от нежен полъх.

Една душа пътечка си проправя

и ти си тук да я целунеш

Мечтата се съблича полугола

И търси своя бряг и пристан.

Страстта се гърчи в изнемога

,
но ти си тук да я прегърнеш.

А после утрото настава...

Поглеждам сънена и в унес...

Но ти си тук , за да останеш,

да ме дариш със нежен полъх.

 

© Мими Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??