Aug 7, 2008, 6:51 AM

Ти тръгваш си 

  Poetry » Love
709 0 2
Тръгваш! Не мога да те спра,
искаш на вятъра спътник да бъдеш,
ще преминеш през чужди къщи и поля
и едва ли отново ще се върнеш.

Тръгваш! Натежали са очите ми - болят.
Само звездите в нощите ти ще те греят,
вземи една,скрий я близо до сърцето си,
пази я,това е последната сълза по лицето ми.

Тръгваш! Тъжно ми е, но помни,
аз на прага сърцето си ще оставя,
то ще чака през дългите нощи и дни,
да се върнеш, дори да си го обрекъл на забрава.

Тръгваш! Но как ли ще се случи,
не е възможно това да стане,
та ти при мен така и не дойде,
а сърцето ми чака ли, чака и страда.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да Таня,тъжно е.Понякога в душата мии е мрак и тогава имам най-огромно нужда да пиша нещо.Каквото и да е било.
    Светле,благодаря ти!Надявам се да е така.
  • Тъжен стих!!!
    Поздрави за стиха!!!
Random works
: ??:??