Mar 27, 2013, 8:14 AM

Ти успя 

  Poetry » Love
767 0 0

Ти успя до сърцето ми да преплуваш,

успя да го развълнуваш, както никой друг.

Ти успя да го спасиш

и от големия смразяващ студ.

 

Ти вникна в него,

без да те е страх.

Погледна по-дълбоко,

без да се наложиш със власт.

 

Ти не поиска нищо,

нежност дари ми ти.

Докосна ме там, където,

не позволих на никого преди.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??