Sep 26, 2017, 10:42 AM

Ти в черната бездна пропадна 

  Poetry » Phylosophy, White poetry, Other
441 0 1

Ти в черната бездна пропадна...
  аз плаках със сълзи от кръв,

 защото бях просто

безсилен
(защото изпуснах те там)...


 

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??