26.09.2017 г., 10:42 ч.

Ти в черната бездна пропадна 

  Поезия » Философска, Бели стихове, Друга
438 0 1

Ти в черната бездна пропадна...
  аз плаках със сълзи от кръв,

 защото бях просто

безсилен
(защото изпуснах те там)...


 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??