Apr 19, 2009, 12:29 AM

Тиха нощ 

  Poetry » Love
572 0 1

Спокойна нощ,

тиха нощ.

Чувам само две сърца,

една за друго

как туптят...

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??