Тихи стъпки в нощта
Тихи стъпки във нощта,
пристъпват тихо в мрака.
Дали си ти това,
питам се във тъмното и чакам.
Вървя и мисля пак за тебе,
в тъмното аз погледа ти срещам.
Копнея твоята усмивка пак да зърна,
но всичко в миг проблясва и изчезва.
Вървя по тротоара стръмен
и не спирам.
вървя и мисля все за тебе,
а може би това мечта е...
Всичко пак проблясна и изчезна.
© МаГи Ст All rights reserved.
т'ва е мноого важно стихотворение
1вото на любовта тематика-МОЕ!