May 1, 2020, 7:29 AM

Тихо 

  Poetry » Other
616 1 1

 

тихо се сипе тъгата във мен

мълчи и тревожно се вглежда

захапва ме силно

до кръв ме държи

и не дава да дишам спокойно

полека протяга

ръка и ме дърпа

до пропаст голяма ме води

тиха тъга

ме преследва изкъсо

мълчи и внезапно ме удря

залива ме мрак

обгръща ме студ

във време разделно вървя

малка тъга

ме силно прегръща

се втурва напред

и завърта във кръг

в неизвестната пустош ме пуска

люлее ме бавно

тихата смърт

и постепенно превръща ме в призрак

 

 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Призрачно и Хамлетовско, много подходящо за ситуацията, направо ме вкисна. Умееш да пресъздаваш душевни състояния.
Random works
: ??:??