Mar 2, 2019, 6:07 PM

Тихо нашепват пеперудите 

  Poetry » Love
637 1 0

Тихо. Тихо нашепват пеперудите...

А ти чу ли ги?... Поспри.

В коварната песен на заблудите,

таен стих за надежда ехти.

 

Отдавна си забравил какво е топлина...

В очите на някого да се вглеждаш.

И спокоен, доволен от мига,

своя свят бавно да нареждаш.

 

А в далечината познат силует -

това ли е чувството така забравено?

Да бъдеш нечий. Идеалният дует -

тихо нашепват пеперудите...

© Мария-Магдалена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??