Jul 7, 2019, 1:45 PM

Тишина 

  Poetry » Love
717 2 6

Impara larte e mettila da parte
„Първо изучи занаята, а после го отхвърли“

           
Страх. Стъкла. Грях. Тела.
Прах. Сърца. Шах. Ръка.
Кът. Слова. Плът. Жена.
Път. Звезда. Рът. Луна.  

Стон. Небе. Клон. Антре.
Склон. Дере. Фон. Море.
Чар. Очи. Жар. Гърди.
Дар. Коси. Фар. Звезди.

Зной. Легло. Строй. Кресло.
Слой. Тегло. Брой. Число.
Нюх. Следа. Слух. Сърна.
Пух. Крила. Сух. Мечта.

Шир. Наслов. Мир. Любов.
Вир. Обков. Пир. Пищов.
Ден. Добро. Тлен. Ядро.
Ген. Перо. Плен. Бюро.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??