Dec 20, 2016, 10:28 PM

Тишина, в която приказка се ражда… 

  Poetry » Other
1140 3 2

 

Тишина, в която приказка се ражда…
 

По следи от шейна,

с аромат на смола и канела,

прелетя над света

доброта. И под снежна дантела

детска радост изгря -

съвършена, с любов напоена.

Светна малка звезда.

Засънува света мир – мечта, споделена...
 

2014г.

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??