Apr 16, 2009, 4:05 PM

Тишината 

  Poetry
647 0 1

Четвъртък

цвъртене на лястовици

под моя прозорец

завръщам се

завръщаш се

и ме целуваш

задъхано

с вятър

нероденото ни дете

може би също

иска да те целуне

от корема на мама

 

и сънуваме

двама

вселена

пръстенче

обич

16.04.2009 година

 

П.п. Просто едно стихотворение за всички бъдещи майки!

© Мария Гюзелева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??