Jun 17, 2008, 10:12 PM

Тишината... 

  Poetry » Other
627 0 2

Тишината ме кара

да се вслушвам във нея,

тишината ме вика

там на върха,

тишината ме врича

да се взирам в лицето и.

Почуква на мойта врата

с усмивка перверзна,

повдигаща крилете ми.

                                         93 г.

 

© N. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??