Nov 8, 2018, 10:12 PM  

Тишината в прегръдката шепне... 

  Poetry » Love
399 1 1

В тъгата на дните самотни
и в тишината на лунните нощи
сънувам косите ти Моя любов!

 

Моя Обич копняна
вълните ли морски остави за мен
на пустия бряг да ме чакат?

 

Минутите в които моята обич изплакана
се завръща в прегръдката нежна
да превърна във вечност така ми се иска!

 

В копитата на препускащи млади коне
тази сила безмерна намерих
и я скрих във сърцето за теб.

 

Не ревнувай!
Или ревнувай от друга!
Нека бъде така, както го искаш...

 

Тишината в прегръдката шепне
задъхано, уморено, щастливо
Обичам те!
 

© Ангел Милев All rights reserved.

Музикален съпровод към стихотворението: 

https://www.youtube.com/watch?v=_ygIUgPNGi4

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??