МИР И ЩАСТИЕ ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА!
Заглаждаше света под първите си стъпки.
Изправяше неравности, наклони и ъгли...
Денят се залюля, а после се закотви -
едно момченце диплеше вълни...
Трепти възторг.
Трепти опиянение.
Един живот изправя своя ръст.
Залитащи крачета в смешни панталони.
В очите ми сълзица подло се взриви...
© Людмила Билярска All rights reserved.