Просълзихме много нещата тук,
то е за пречистване, знам,
но да не продължаваме, станах
жив труп,
а съм нужен още - дами вам!
Ако си тръгна от някоя -
то ще е само с усмивка,
е, ако тя си тръгне,
ще я има пак, но малко
ще горчи...
Всичко е играта в разгара
свой, неумолим, но не брутален,
да оставим всичко на вятъра,
че, ако по земята се върви,
пътят е прекалено кален...
© Любовник All rights reserved.
Поздрав.