May 22, 2010, 2:46 AM

То - в сравнителна степен 

  Poetry
782 0 7

 

по-кратко от погледа ти

между моето рамо и очите ми

по-дълбоко от надеждата

в погледа ти тогава

по-силно от твоята вяра

по-топло от твоите ръце

по-красиво от стаения ти дъх

по-нежно от шума на косата ти

по-споделено от твоята шепа

по-нямо от моето мълчание

по-високо от моите страхове

 

такова да беше

пό щях да мога

по-близо да съм

по-близо да си

 

да сме заедно

 

 

© Идеми Дойдеми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??