Jul 12, 2006, 9:41 PM

To whom it may concern 

  Poetry » Other
1372 0 15

Забравете ме.
За малко бях на този свят.
Преминах бързо през живота ви.
Дали оставих някаква следа?
Помнете ме такава,
каквато винаги била съм -
душата си за всекиго отворила,
с тегобите ви тежки на гърба си.
Кажете по една добра и тиха дума
за тази, по която не тъгувахте...
И нека пак - когато ви е трудно -
аз да ви липсвам и ме търсите
във тъмното...

Помнете или забравете!
Това е вече без значение.
Нали все пак ще изберете
едно-едничко изречение,
с което всеки се сбогува,
напускайки света греховен.
Е, все едно ми е...
събувам се
и влизам в праведния, боса.

© Мая Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??