Jan 22, 2006, 10:03 PM

ToBa cMe A3 u Tu... 

  Poetry
887 0 1
Един живот - една игра,
един копнеж - една мечта,
една любов - една сълза,
една истиснка тъга.
Една болка безнадеждна,
една съдба жестока и същевременно толкова нежна.
Едно момче толкова красиво,
едно момиче, което мечтаело да е щастливо .
Една искра пламнала между тях,
една обич превърнала се в сладък грях.
Един експеримент на жестоката съдба -
една любов между огън и вода.
Звучи невъзможно,но уви -
това е истината и боли.
Една любов безкрайна -
една болка сладка и омайна.
Нещо невъзможно в реалността?
Да, но не и в любовта...

© Моничка Захарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво!Много хъбаво стихотворене! Много ми хареса! Отново 6
Random works
: ??:??