Oct 21, 2007, 12:55 PM

Точно ти 

  Poetry
555 0 1
                                                         Точно ти
В рая ти ме отведи,
красивата любов на мен покажи.
Звездите с мен докосни,
в прегръдка нежна ме стопли.

Жадувай мен ти сега,
както никой друг така.
Сънувай ме страстно в нощта,
както никога.

В ада мен заведи,
с горещи лъжи ме изгори.
И когато ме заболи,
не спирай да ме обичаш ти.

Обичам те безумно аз сега -
остани с мен до сутринта!
Ако си тръгнеш през нощта,
с горчива рана ще ме убиеш ти така.

Искам те силно аз,
копнея за твоята страст.
Искам те само за мен,
да те имам всеки ден.

И когато се събудя на сутринта,
да осъзная, че само ти си ми в кръвта.
Точно теб аз обичам
и до края ще ти се вричам.

© Йоанна Конова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??