Aug 30, 2009, 2:33 PM

Тогава 

  Poetry
535 0 8



Нощта...

Настъпи ли тя,

съм аз -

сама,

без отблясъци,

без звуци излишни.

Тишина

и само аз.

Тогава,

в кръглото,

тихо и кротко мое,

с грациозност

на падащо под лунен лъч

от гълъб бял перце,

идваш

ти...

 

 

 

 

  


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??