Mar 26, 2009, 10:41 AM

Тогава... 

  Poetry » Other
681 0 26


Музика>>>


Когато те притисне силно болката,
заседнала отляво на гърдите ти,
стопяват се като снежинки в лятото
мечтаните години на обичане.

Когато ти приседне недопито
мавруденото вино във кристала
и розата ухаеща повяхва
сред камъните тежки по паважа.

Когато любовта е на отиване
и всичко друго вече няма смисъл,
препъваш се във думи неизказани
от тъмното проникнало в очите.

Когато всички пътища пред тебе
отдавна са попили от сълзите ти,
останали следи от кално време
напомнят ти за болка пренаситена.

Когато всичко свърши неизпитано
и лутайки живееш като вятъра,
понесъл свойте изживяни мигове,
прикривани от пози на отричане.

Тогава...
Падни на колене и помоли се!
Скръсти ръце пречупил свойте пръсти!
От въздуха останал покрай тебе
отново ще се възродиш. Пречистен!


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??