May 19, 2013, 1:38 PM

Тогава стават чудеса! 

  Poetry
604 1 13

Когато са пречупени крилата,

все още имам сили да летя.

Когато е заключена съдбата,

ключът един е - да творя!

 

Когато истината и лъжата

близнаци са и в тях се припознавам,

и радостта люлее се с тъгата,

а мислите дълбоко са заспали...

 

Тогава бавно музата узрява

във клонките на моята мечта.

И в себе си най-истински аз вярвам!

Тогава стават чудеса!

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??