Mar 8, 2009, 5:13 PM

Той 

  Poetry
644 0 7

Той е скъперник

на думи.

Не ме нарича

любима -

знам, че не съм.

 

Но е от редкия вид

с разперени пръсти,

пробива пъртина във времето

и ме полита в орбити

само с едно име - щастие.

 

 

 

© Дана Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??