Широка улица, пълна с хора
Коли, мотори, суетня
Отгоре идва той
Отдолу – тя
Ето, виждат се
И действат сякаш не познават се
Погледи в земята, после в небесата
Разминават се
Любов ги бе събрала
После разделила
На една широка улица се отминаха
и непоздравиха
но спомени нахлуха
момчето бързо се обърна, само за секунда
и видя поглед на момиче
с цвят на дъга
изпълнен с тъга
© Харви Дент All rights reserved.