Jun 12, 2006, 11:20 AM

Той и Тя 

  Poetry
546 0 4

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Ръцете се плъзгат и пръстите нежно
бедрото изваяно галят.
Тя тихо простенва. Във порив метежен
той дрехите бързо й сваля.
И в сладостна тръпка разтваря я леко.
Ръцете му милват изящната гръд.
Устата целуват косите й меки,
а нейните шепнат; - О, колко е твърд!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??