Jun 3, 2007, 5:53 PM

''Той за мен изгаря'' 

  Poetry
560 0 2
Казваше:
Променен съм сега!
Няма да пророниш за мен сълза,
Няма да те боли от любовта,
Ще бъдеш най-щастливата жена!
... Но лудата в случая бях аз!
Откъде накъде спокойствие между нас?...
Така никога не е било:
и още въртя се, и късам завивките в моето легло...
Наивността дотук ме докара,
мислех си: 'Той за мен изгаря..."
Виновна ли бях, че не можеш да обичаш ти,
виновна ли бях, че не те боли?
И отново сълзи, изгубени мечти,
несбъднати фантазии, несподелени чувства...
Как не искам живота си да изпусна.
Искаш да си с мен, но за целта
СМЕНИ СИ ПРАВИЛАТА И УВАЖАВАЙ ЖЕНАТА!!!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти Даша
  • Много си мъничка, но не си странна. Поне не в това стихче. Хората затова са хора, за да се уважават взаимно. Хареса ми. Поздрав!!!
Random works
: ??:??