Oct 17, 2009, 3:59 PM

Толкова Далече 

  Poetry » Love
655 0 0

Чувствам те толкова близо

до себе си, а всъщност си далече.

Искрите в очите ги няма вече и

не знам дали ще те видя повече.

 

Все още желая капка нежност

от твойте ръце. Но ти си така далече,

и от окото ми последната сълза за теб

се стече.

 

Зная аз, ще се върнеш!

Знам. Пак гръб ще ми обърнеш.

Но този път няма да се моля.

Болката в сърцето сама ще преборя.

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??