Jul 1, 2012, 4:45 PM

Толкова твоя 

  Poetry » Love
1944 2 28

Толкова твоя

 

 

Всеки път като лист потрепервам

и така - неподправена руменя...

И съм момиче, пак на двадесет ставам,

когато ме гледаш така...

 

 

Тръгвам посред нощ да те търся

и боса минавам по бодлива трева...

Като капчици дъжд, с обич да те поръся,

когато ми говориш така...

 

 

Не зная коя съм и къде се намирам

и така непонятно се завърта света...

И не зная умирам ли, пак ли се раждам,

когато ме целуваш така...

 

 

И се губя, и топла за теб се разтварям,

и се давам и в унес името ти шептя...

И съм толкова много всепроникващо твоя,

когато ме докосваш така...

 

 

© Светла Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??