Aug 29, 2015, 7:08 PM

Топлината покорява 

  Poetry » Love
308 0 0

                                                       Топлината покорява

 

 

Вейки, покрити със скреж...

Образ отлита, оставил копнеж...

Устните топли! Огънят снега топи...

Сълзи горещи! Природата трепти.

 

 

Времето отмерва съдбата,

секундите гонят стрелката.

Не си отивай! Никой не заминава.

Топлината студа покорява.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??