Dec 3, 2022, 6:47 PM

Топло присъствие 

  Poetry » Love
190 0 0
Топло присъствие
автор : Елеонора Крушева

 

Декември е време да седна със себе си
в уюта и топлото, където все съм била,
да облека с любовта и сърцето си
и после, нека навали доброта!

 

Небето ще ми е топло и светло
нещо много красиво от там се излива,
портокалови клонки, малко фантазия
и смелост в доза необходимост!

 

Рождество в това, което живее у мене
и простор да порасне в мечтите си - 
малко синьо, и взето назаем
от приятел, да се огледа в очите ми!

 

Светът е голям, а се спирам в дома си,
мляко и шоколад и топло присъствие,
намятам си женствено белия шал
преди сън, и се докосват нашите пръсти!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??