Jan 11, 2019, 9:09 PM

Топъл е нейния зов 

  Poetry
272 0 0

ТОПЪЛ Е НЕЙНИЯТ ЗОВ

 

Деца, не се мъчете да ме убедите,
че силна е към мен любовта ви!
Аз познавам чувствата ви, мечтите,
до най-малкото зрънце страстта ви.

 

Мога в душевния ви мир да се впиша,
въпреки разликата в годините голяма,
защото въздухът, който днес аз дишам,
вие поехте с моята родилна драма.

 

Вървях по пътя ви с неотклонно бдение,
тъй както Бог с обич над съдбата ни бди.
Може да е имало мигове на отчуждение,
но не е липса на обич в нашите души.

 

Искам гнездата ви да са пълни и цели.
Подлост, лицемерие да не ги разрушат.
Поемам ходове от живота воля поели,
които с любов душите ви да осветят.

 

В моята душа място за всички ви има,
място заченато и родено с много любов.
Не се страхувайте от мразовитите зими!
Винаги пролет идва и топъл е нейният зов...

 

11 01 2016

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??