Mar 2, 2008, 5:10 PM

Топъл вятър 2 

  Poetry
585 0 2
Нека оставим проблемите
защото днес е неделя.
Да отидем до съседите,
или до родното село...
Да посетим магазина
за рибарски пръчки
и спокойно да избираме
без за някъде да бързаме...
Работата ще почака,
автобуса не гониме,
защото вече с колата
навсякъде ще ходиме...
А който няма кола,
си има своите начини...
Или следвате топлия вятър
и в посоката му крачите...


© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??