May 19, 2013, 1:37 PM  

Това е любовта 

  Poetry » Love
507 0 1

Най-прекрасната любов това е

час след час да звънкаш

и така да те омае

за да кажеш  нежно -

че обичаш.

Че чакаш трепетно мига,

когато двама на кафе сме,

а след това щастливо

вятър да ни духне към море.

Когато можем да си кажем,

че деня и днес е най-красив,

че утре пак ще бъдем двама

и пак ще литнем с мечти.

 

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И пак ще литнем с мечти! Хубаво казано !
Random works
: ??:??